Реики е љубов, слоган на Реики центар Македонија Reiki Center Macedonia written in helvetica

Третмани

Japanese decoration
reiki healing

Суштината на Реики е во исцелување-то. Дознајте како изгледа Реики третманот и како може да ви помогне вам.

breathing woman

Првиот чекор во Реики е само-исцелување-то. Научете како да бидете здрави и среќни.

За нас

Постоиме и практикуваме Реики од 2005 година. Овластени сме од белградската Реики асоцијација и сме единственото официјално Реики здружение во Македонија. Нудиме консултации, вршиме третмани за исцелување и организираме семинари. Во време на планетарна криза, веруваме во човечката добрина. Нашите цели се ширење на здравје и среќа, како и подобар свет за сите нас. Искрено веруваме дека нашите цели се остварливи со Реики, бидејќи - Реики е љубов.

Japanese decoration

Тука сме за вас

Фиксен: 02 3166821 | Мобилен: 070 598766
E-mail: reikimacedonia@gmail.com | Улица: Железничка 32, Скопје
Отворени сме за соработка во секое време.

Реики Македонија © 2011 | Дизајн Anchor Design 2011