Реики е љубов, слоган на Реики центар Македонија Reiki Center Macedonia written in helvetica

За Реики

Japanese decoration
Reiki written in Japanese

Научете што е Реики, што е приказната за Реики и зошто велиме дека Реики е универзална љубов.

The Aura with the 7 Chakras

Чакрите се енергетските центри на секое тело, затоа нивната улога во Реики е исклучително значајна

Reiki symbol

Реики симболите се универзални клучеви, преку кои е можно исцелување на далечина и духовно менување на стварноста.

Lonely Woman

Разбирањето на емоционалното потекло на болестите е клучно за подобрување на сопственото здравје.

За нас

Постоиме и практикуваме Реики од 2005 година. Овластени сме од белградската Реики асоцијација и сме единственото официјално Реики здружение во Македонија. Нудиме консултации, вршиме третмани за исцелување и организираме семинари. Во време на планетарна криза, веруваме во човечката добрина. Нашите цели се ширење на здравје и среќа, како и подобар свет за сите нас. Искрено веруваме дека нашите цели се остварливи со Реики, бидејќи - Реики е љубов.

Japanese decoration

Тука сме за вас

Фиксен: 02 3166821 | Мобилен: 070 598766
E-mail: reikimacedonia@gmail.com | Улица: Железничка 32, Скопје
Отворени сме за соработка во секое време.

Реики Македонија © 2011 | Дизајн Anchor Design 2011